30-10-2018Vacature: Allround secretaresse (32-40 uur)

Voor ons verenigingsbureau in Bunnik zijn wij op zoek naar een allround secretaresse.

Op ons verenigingsbureau is plek voor een allround secretaresse. Het betreft een zéér brede functie met diverse uiteenlopende werkzaamheden in de categorie secretaresse, administratief/secretarieel medewerkster en/of office-assistant. Wij zoeken hiervoor een daadkrachtige persoonlijkheid die houdt van dynamiek, gevoel heeft voor verhoudingen, die goed kan functioneren in een klein hecht team en die makkelijk kan schakelen.

Ben jij flexibel, zelfstandig, heb je een servicegerichte instelling en heb je interesse in deze uitdagende, zeer brede en afwisselende functie ... klik dan hier voor de volledige omschrijving en onze wensen.

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden op: www.vna-lease.nl. Meer weten over de functie? Bel dan met Barbara de Lange (030) 659 373. 

Bereikbaarheid, werkplek en indeling uren

Het Verenigingsbureau van de VNA is gevestigd in het Mobiliteitshuis (BOVAG) langs de A12 met voldoende parkeergelegenheid en op tien minuten loopafstand van het NS station Bunnik. We beschikken over ruime kantoorruimtes met vaste werkplekken en maken gebruik van alle mogelijke faciliteiten die een nieuw Mobiliteitshuis met zich meebrengt. De 32 tot 40-urige werkweek is in overleg in te delen. 

Sollicitatie

Enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een actueel CV met foto via vna@vna-lease.nl t.a.v. Barbara de Lange.

Direct naar