VNA Training Private Lease 12 december 2018

De kandidaten ervaren de training als zeer positief en leerzaam en beoordelen het met een hoog rapportcijfer.

Training

Het maximaal aantal deelnemers voor deze training is bereikt. Mocht je graag de training willen volgen, stuur ons een e-mail dan plaatsen we je op de reservelijst. 

 

De kandidaten ervaren de training als zeer positief en leerzaam en beoordelen het met een hoog rapportcijfer.

Rapportcijfer 8!
De training krijgt gemiddeld als score een 8! De cursisten waarderen naast de goede inhoudelijke informatie, vooral het feit dat er voldoende ruimte is voor interactie en beantwoording van vragen. 

Voor wie is de VNA Training Private Lease?
De training is in twee verschillende kennisniveaus opgesplitst. Een basistraining private lease (A) én een training voor de medewerks met een basiskennis over het product private lease (B). Na het volgen van de VNA Training Private Lease beschikken de deelnemers over:

  • Basiskennis leasing (alleen bij A; bij B is het alleen opfrissen)
  • Algemene kennis over private lease (full service operationele) lease;
  • Algemene verschillen tussen leasing als 'B-to-B' product ten opzichte van 'B-to-C' product;
  • Belangrijke aspecten op het gebied van wet- en regelgeving;
  • Informatie over mogelijke valkuilen
  • Informatie over het Keurmerk Private Lease en het verschil tussen handelen met en zonder het keurmerk.

De training is opgebouwd uit 4 modules. De training start met de module basiskennis private lease. De snelheid waarmee deze module wordt gegeven, wordt dan ook afgestemd met de groep. De tweede module wet- en regelgeving geeft helderheid over de verschillen tussen consumentenwetgeving en de regels in de B2C-markt ten opzichte van de B2B-markt. In de derde module worden de verschillende fases van het private lease proces besproken. En de laatste module gaat in op het Keurmerk Private Lease en de verschillen tussen werken met en zonder het keurmerk.

De training wordt verzorgd door Wendy Thijssen (trainer van onder andere VNA Leasing I) en Arnold Koopmans (juridisch adviseur Keurmerk Private Lease).

Incompany training?
Wilt u binnen uw eigen organisatie een training organiseren met uw eigen medewerkers? Dat kan. Neem voor meer informatie over een incompany training contact op met het VNA-secretariaat: 030-659 52 96 of stuur een mail naar: vna@vna-lease.nl

Wij hanteren een minimum aantal deelnemers van 6 personen per training. Indien er minder aanmeldingen zijn kan de training niet doorgaan. Wij informeren u hier tijdig over.

 

2018-12-12T08:30:00  | Bunnik
Datum en tijdstip:
2018-12-12T08:30:00
Locatie:
Adres:
Kosterijland 15
3981 AJ Bunnik
Aanmeldperiode:
2018-10-12T08:00:00

Agenda

Geen bijeenkomsten gevonden.

Direct naar