VNA vlag

Over ons

De VNA, Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen, is in haar ruim 35 jarig bestaan uitgegroeid tot een professionele vereniging. 

De VNA-leden beheren samen bijna 993.124 personen- en bestelauto's. Waarvan ruim 190.000 private leaseauto's. Dat is bijna 90 procent van de Nederlandse leasemarkt. De VNA is dus dé belangenbehartiger voor zakelijke mobiliteit én private leaserijders. 

Groot netwerk
Namens haar leden zit de VNA aan tafel bij verschillende organisaties, ministeries en andere overheden. Zij spreekt in een vroeg stadium mee over toekomstig beleid en regelgeving, die van invloed kunnen zijn op de autoleasebranche. Ook zoekt de VNA samenwerking met andere brancheorganisaties in de mobiliteit, zoals BOVAG, RAI Vereniging, Evovenedex, de ANWB enzovoort. En is de VNA actief lid van VNO-NCW en de Europese koepelorganisatie Leaseurope.

Platform voor de autoleasebranche
De leden van de VNA kunnen bovendien rekenen op ondersteuning van hun branchevereniging. De VNA geeft voorlichting, informatie en antwoord op juridisch, fiscaal en vakinhoudelijk gebied. En ten slotte is de VNA het platform voor de leasebranche: een trefpunt voor de leden, om van gedachten te wisselen over actuele én toekomstige onderwerpen.


Aanvullende artikelen