22

VNA Algemene ledenvergadering

Datum:

2021-09-29T14:00:00

Adres:

VNA
Kosterijland 15
3981 AJ BUNNIK

Aanmeldperiode:

2021-06-22T12:00:00
2021-09-28T12:00:00

Naast een aantal verenigingsonderwerpen, zoals jaarrekening en de bestuurswisseling, praten we de leden onder andere bij over private lease, het schadedossier RDW, de Vpb-ruling en de actuele ontwikkelingen omtrent autobelastingen.

Daarnaast willen we de leden tijdens deze algemene ledenvergadering graag inspiratie meegeven. We hebben daarom twee externe sprekers, die vanuit verschillend perspectief ‘food for thoughts’ op de huidige situatie en mogelijke toekomstige ontwikkelingen in de economie, de branche en mobiliteit zullen geven:

Mathijs Bouman, econoom en journalist
Hij is vaste columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur.

Na de presentatie van Mathijs Bouman zal ‘onze eigen’ Max Erich (Adviseur Business en Market Intelligence) een doorvertaling maken naar de automotive-branche en de autoleasemarkt.

Gerard Tertoolen, verkeerspsycholoog
Hybride werken is het toverwoord als het over werken gaat: het is niet meer de vraag of we thuis werken, maar wanneer. En als we dan weer naar kantoor gaan, staan we dan toch weer in de file? En worden files op de populaire kantoordagen juist alleen maar langer?

Na de vergadering proosten we graag (hopelijk buiten!) op het feit dat we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten. 

Aanmelden?
Vele van u hebben zich inmiddels al aangemeld. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kan dat via onderstaande button. 

Wij kijken er naar uit om u weer te ontmoeten!