VNA lidmaatschap

VNA lidmaatschap

Krachtig netwerk collega-ondernemers in de professionele autoleasing

De VNA behartigt de belangen van Nederlandse autoleasemaatschappijen. Daarnaast heeft de vereniging een platformfunctie. Als lid van de VNA maak je deel uit van een krachtig netwerk van collega-ondernemers in een professionele branche. 

Renate Hemerik, voorzitter:

"Binnen de VNA hebben we een krachtig extern én intern netwerk. Alleen door dichtbij je leden te gaan staan en weten wat er speelt, kun je werk als belangenbehartiger goed doen."    

Lees verder
Verkeer in de stad
VNA lidmaatschap

Als VNA-lid maak je deel uit van een krachtig netwerk van collega-ondernemers in de professionele autoleasing en heb je direct toegang tot juridisch, fiscaal en vakinhoudelijk advies, uitgebreide achtergrondinformatie en statistieken.

Veelzijdig pakket

De VNA biedt haar leden een veelzijdig pakket aan diensten. Ten eerste onderhoudt de VNA goede relaties met relevante partijen in de publieke en private sector. Daarnaast worden ledenvergaderingen en bijeenkomsten met netwerkpartners georganiseerd. Ook is de VNA aanspreekpunt voor vragen en advies op juridisch, fiscaal en vakinhoudelijk vlak. 

Stekker Electrische Auto Blauw
Zakenman Op Fiets Met Helm
Ledenportaal

Via het ledenportaal van deze website hebben leden toegang tot uitgebreide achtergrondinformatie en statistieken. Door middel van nieuwsbrieven informeert de VNA haar leden bovendien over de laatste ontwikkelingen in de branche. Als lid kun je rekenen op periodieke statistieken, marktonderzoeken, benchmarks en actuele informatie over overheidsmaatregelen.